Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

IMG_4983¬†L‚Äôembar√†s √©s una etapa de la vida especial, √ļnica i delicada, en la qual la ¬†dona es troba oberta, receptiva, vulnerable, en transformaci√≥ emocional i ¬†f√≠sica‚Ķ i dedica gran part de la seva energia a crear un √©sser. √Čs una etapa ¬†en qu√®, sovint, arriben moltes opinions i consells de l’exterior, sovint ¬†contradict√≤ries, que sumats a la nostra sensibilitat ens poden fer sentir en ¬†un vaixell en plena tempesta.

T’acompanyo en el proc√©s de transformaci√≥ que suposa la ¬†maternitat, amb una¬†escolta activa, respectuosa amb les teves decisions…i vetllant per la teva autonomia, i la de la parella. Per que trobis les respostes del que necessites i vols, des de tu mateixa. Una doula no substitueix el paper de la parella, ni de la llevadora, ni el de la dona, fem un equip per afavorir el proc√©s.

Et puc acompanyar en diferents moments del proc√©s, en la pre-concepci√≥, durant l’embar√†s i en el postpart. Tamb√© en cas d’abort espontani puc acompanyar-te des de l’escolta, i oferint fonts d’informaci√≥ que et puguin ajudar a escollir com viure el proc√©s.

Tamb√© acompanyo¬†Espai Matriu, un espai d’intimitat, seguretat, llibertat, respecte i creativitat. Ens trobem per compartir dubtes, pors, alegries, sensacions, silencis… des del cor. Obert des de la pre-concepeci√≥ fins al postpart. Veiem cr√©ixer les panxes, els desitjos de cada una, els nadons… veiem disminuir les pors, enfrontant-les… acompanyant la vida en tota la seva expressi√≥. + info

A Cardedeu¬†ens trobem cada divendres de 11:30 a 13h, Centre Sana, c/ Dr.Klein 90. ¬†Vam comen√ßar el dia 7 d’octubre. Amb intenci√≥ d’obrir un grup de tardes.

Contacta per dir-me que vindràs! Pots venir a provar una sessió de franc.

En aquest enllaç trobaràs les altres activitats que ofereixo