Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

IMG_4983¬†L‚Äôembar√†s √©s una etapa de la vida especial, √ļnica i delicada, en la qual la ¬†dona es troba oberta, receptiva, vulnerable, en transformaci√≥ emocional i ¬†f√≠sica‚Ķ i dedica gran part de la seva energia a crear un √©sser. √Čs una etapa ¬†en qu√®, sovint, arriben moltes opinions i consells de l’exterior, sovint ¬†contradict√≤ries, que sumats a la nostra sensibilitat ens poden fer sentir en ¬†un vaixell en plena tempesta.

T’acompanyo en el proc√©s de transformaci√≥ que suposa la ¬†maternitat, amb una¬†escolta activa, respectuosa amb les teves decisions…i vetllant per la teva autonomia, i la de la parella. Per que trobis les respostes del que necessites i vols, des de tu mateixa. Una doula no substitueix el paper de la parella, ni de la llevadora, ni el de la dona, fem un equip per afavorir el proc√©s.

Et puc acompanyar en diferents moments del proc√©s, en la pre-concepci√≥, durant l’embar√†s i en el postpart. Tamb√© en cas d’abort espontani puc acompanyar-te des de l’escolta, i oferint fonts d’informaci√≥ que et puguin ajudar a escollir com viure el proc√©s.

Tamb√© acompanyo¬†Espai Matriu, un espai d’intimitat, seguretat, llibertat, respecte i creativitat. Ens trobem per compartir dubtes, pors, alegries, sensacions, silencis… des del cor. Obert des de la pre-concepeci√≥ fins al postpart. Veiem cr√©ixer les panxes, els desitjos de cada una, els nadons… veiem disminuir les pors, enfrontant-les… acompanyant la vida en tota la seva expressi√≥. + info¬†En aquests moments espai matriu est√† actiu on line i en trobades puntuals, us mantindr√© informades si torno a oferir l’espai.

Espai Matriu en línia

Degut a la meva recent maternitat, he canviat aquest format. Pots rebre en el teu correu electr√≤nic 5 propostes per fer al teu ritme,¬†per connectar amb tu i el teu petit. Amb la idea d’ajudar-te a connectar amb tu, la teva for√ßa, escoltant els teus dubtes, pors i desitjos per atravesar-los, endre√ßar-los i que juguin al teu favor, en aquesta transformaci√≥ que √©s la maternitat. Per tal que la visquis a la teva manera.¬†¬†S√≥n exercicis i visualitzacions que he provat a les sessions d’Espai Matriu, i en acompanyaments individuals i he fet una tria dels que sento que aporten m√©s.
√Čs un paquet de 5 propostes, que rebr√†s setmanalment al teu correu, i podr√†s fer en el moment que vulguis. √Čs un treball per fer amb tu mateixa, per√≤ si ho necessites pots compartir el qu√® t’hagi sorgit.
Podràs triar diferents formats:
– el paquet senzill: inclou les¬†5 propostes que rebr√†s al teu correu 35 ‚ā¨
– el paquet individual: inclou les 5 propostes, m√©s una sessi√≥ individual (en l√≠nia) 72 ‚ā¨
– el paquet col¬∑lectiu, Espai Matriu: inclou les 5 propostes, m√©s una sessi√≥ grupal d’1:30h¬†60¬†‚ā¨ (si sou m√≠nim 5 dones interessades).

Si t’interessa un acompanyament o els exercicis que ofereixo, o si tens algun dubte, contacta a trav√©s del mail o per tel√®fon al 696 87 55 03

En aquest enllaç trobaràs les altres activitats que ofereixo