Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

Aquest any ha comen√ßat amb molts monogr√†fics de reflexologia podal programats. Els que em coneixeu ja sabeu que m’encanta explicar i compartir els meus coneixements i experi√®ncies. Des del que jo he viscut amb el meu propi cos, el que he pogut anar treballant amb les persones que tracto; i tamb√© del que m’aneu explicant, de les vostres experi√®ncies, amb els m√©s menuts de casa.

Quan us llegeixo des de casa, whatsapp o mail en m√†, m’encanta! Saber que us hi heu posat, que esteu provant d’incorporar l’eina, o que esteu trobant l’estona que semblava impossible de trobar, en la vostra quotidianitat apretada. Saber que el vostre petit s’ha deixat fer el massatge contra tot pron√≤stic (les pessigolles, la passi√≥ per descobrir el m√≥n…), em fa pensar que es crea un espai per la reflexo en les vostres vides.

I a vegades no √©s una experi√®ncia senzilla, doncs es troben malament i sorgeixen dubtes, o vomiten tots els mocs que semblava que ja no tenien, o puja la febre i amb ella els dubtes: puc fer-li massatge o amb febre no?… o ara ja camina i no vol saber res d’aturar-se un moment per que li toqui els peus.

I alhora √©s un regal, quan tens mal de coll i et fas auto-reflexo i les am√≠gdales ja no estan inflamades, quan respiren millor, o ja no tenen mal d’orella, quan despr√©s de dies d’estrenyiment fan la caca tan esperada. Quan el metge et diu que paci√®ncia i et trobes amb aquest recurs a les mans. Quan el teu fill despr√©s de l’etapa caminadora torna a demanar-te el massatge, o quan √©s la teva parella qui te’l demana. Quan s√≥n ells que te’l fan a tu, o que se’l fan ells mateixos, quan es troben malament i saben que la reflexo els ajuda a estar millor.

Aquest √©s un agra√Įment a totes les persones que heu confiat i confieu en la reflexo, em permeteu continuar aprenent i seguir compartint! I tamb√© √©s un convit a compartir les vostres experi√®ncies.

Cada vegada més enamorada de la reflexologia podal, un regal per tota la vida, una eina que ens connecta amb la pròpia salut.

Categories: General

Leave a Reply