Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

Curs de Reflexologia podal infantil

IMG_4672¬†Seguint el M√®tode de l’√Ängeles Hinojosa, portem una eina i un concepte ¬†de salut a les fam√≠lies. Molt √ļtil pels s√≠mptomes m√©s comuns, inn√≤cua i ¬†molt agradable de donar i rebre. Prenem consci√®ncia, tamb√©, de les ¬†capacitats curatives del nostre organisme en les malalties m√©s comuns, ¬†recuperant la confian√ßa en les funcions del nostre cos. Una eina per tota ¬†la vida, que en el dia a dia resulta molt √ļtil.

Adequat per: Pares i mares i els seus fills entre 2 mesos i 7 anys, que vulguin afegir a la farmaciola de casa una eina, els efectes secundaris de la qual són que els petits demanin el massatge més i més. I acompanyar-los en moments de vulnerabilitat, potenciant el sistema immunològic, acompanyant otitis, bronquitis, problemes digestius, refredats, estats de grip.

Les sessions s√≥n de dues hores, per donar espai a les necessitats dels nadons. Respectant tamb√© el temps de dedicaci√≥ dels pares cap a ells. Aix√≠ que, si et preocupa perdre’t informaci√≥, no pateixis, repetirem conceptes i pr√†ctica tantes vegades com sigui necessari.

Carícies i reflexes que aporten salut, prevenció i acompanyament, durant el qual els atributs de mare/pare i fill es veuen accentuats i creixent.

Aprendrem quines s√≥n les eines que utilitza el nostre cos i el dels nadons per defensar-se, i restablir l’equilibri que ens porta la salut.

Un curs teòric pràctic de 6 sessions de 2 hores, al final del qual haureu incorporat la tècnica.

Les sessions s√≥n les seg√ľents:IMG_4542
1ª sessió Introducció a la reflexologia podal i relaxació
2ª sessió Sistema Immunitari
3ª sessió Sistema Digestiu
4ª sessió Sistema Urinari
5ª sessió Sistema Respiratori
6ª sessió Repàs final i valoració

Pots veure testimonis

També realitzo Sessions Monogràfiques de 3 hores, més info. aquí
IMAG0549_20140227122638210 Monogràfic Potenciant defenses, el sistema Immunològic (adequat per prevenir i acompanyar infeccions i per potenciar les defenses.

Monogr√†fic Digerint i eliminant, el sistema digestiu (adequat en casos d’estrenyiment, diarrea, c√≤lics).

Monogr√†fic Els mocs i la respiraci√≥ (adequat per tractar i prevenir refredats, bronquitis, asma…).

Monogr√†fic L’argila terap√®utica Coneixerem els beneficis de l’argila, en quins moments √©s adequada, i prepararem diferents formes d’aplicaci√≥.¬†L’argila t√© varies propietats, entre les quals anti inflamat√≤ria, desinfectant, antis√®ptica, cicatritzant, calmant, depurativa…
Cal portar: roba còmode, i mitjons. llibreta per apuntar, i una joguina pel nadó si ja volteja

Consulta dates dels propers cursos i monogràfics

Si sou un grup de mares/pares interessats, o tens un centre i vols oferir algun d’aquests serveis, estic oberta a propostes.

Curs avalat percolor nuevo logo AERI