Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

Els Monogràfics ens permeten entrar en contacte amb la reflexologia podal i aprofundir en un dels sistemes. Tenen una durada de 3 h.

Potenciant defenses, el sistema Immunol√≤gic. Aprendrem nocions b√†siques de reflexologia podal, i del sistema immunitari per tal d’encarar les simptomatologies comuns de la fam√≠lia. Aprendrem a treballar cada un dels punts reflexes i en quins moments podem utilitzar-los. I reconeixerem els mecanismes que t√© el cos per a defensar-se, i per tant la capacitat de curar-se.

Digerint i eliminant, el sistema digestiu.¬†Aprendrem nocions b√†siques de reflexologia podal i del sistema digestiu, per poder tractar i prevenir les simptomatologies m√©s comuns a casa (estrenyiment, diarrees, sensibilitat a certs aliments, infeccions del tracte digestiu…). Com tractar cada punt reflexe i en quin moment.

Els mocs i la respiraci√≥.¬†Aprendrem nocions b√†siques de reflexologia podal i del sistema respiratori, per poder tractar i prevenir les simptomatologies m√©s comuns (refredats, amigdalitis, bronquitis, faringitis, sinusitis…). Com tractar cada punt reflexe i en quin moment. Reconeixerem la funci√≥ dels mocs i la tos en el nostre organisme.

L’argila terap√®utica. Coneixerem els beneficis de l’argila, en quins moments √©s adequada, i prepararem diferents formes d’aplicaci√≥. L’argila t√© varies propietats, entre les quals √©s anti-inflamat√≤ria, desinfectant, antis√®ptica, cicatritzant, calmant, depurativa…

 

Dirigits a pares i mares i els seus fills entre 3 mesos i 7 anys. Les sessions de Reflexologia podal, són teòrico-pràctiques, per que torneu a casa amb una eina senzilla, efectiva i afectiva.

En aquestes sessions no és imprescindible assistir amb els nadons, si tenen més de 9 mesos podeu venir sols o amb un acompanyant la primera 1:30 que dediquem a la teoria.

Cal portar¬†roba c√≤mode, mitjons, tovallola, i joguina si l’infant ja volteja. Llibreta i llapis per apuntar.

Preu¬†40 ‚ā¨ per fam√≠lia i el d’argila 45 ‚ā¨ per persona

Els monogr√†fics formen part del curs complert, de manera que si voleu realitzar el curs despr√©s d’haver fet algun monogr√†fic, se us descomptar√† una part de la inversi√≥ feta.

Cliqueu consultar properes dates