Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

IMG_5040 - Versión 3

Reflexòloga podal, educadora de reflexologia podal infantil, alliberació del pericardi i doula. Filla, dona, companya, amiga, treballadora, amant dels processos de la vida i curiosa d’aquesta.

El treball amb les mans, l’escolta i la cerca d’informació sobre el funcionament del nostre cos, m’omple, m’apassiona, em fa sentir contribuïdora i autèntica.

Les sessions per embarassades i per nadons em fan sentir part de la transformació que desitjo en aquesta societat, cercant més autonomia, coneixement i respecte.

 

L’interès per la salut i la cura l’he tingut des de ben petita. A l’adolescència vaig tenir clar que volia ser Biòloga per canviar el món, no entenia per que estàvem tant desconnectats de nosaltres mateixos, del nostre cos i del nostre entorn. Vaig treballar alguns anys com a educadora ambiental i em vaig adonar que la fita de voler canviar el món era agosarada, i esgotadora. Així que vaig replantejar-me el camí.

Vaig començar per conèixer-me una mica més a mi, amb diferents teràpies. I a través d’aquestes experiències i les que la vida m’ha anat portant, vaig anar dibuixant el meu nou camí, que també conté la voluntat de canviar el món, des de cada un de nosaltres, i començant per mi. “Sent el canvi que vull veure en el món”.

Així que vaig començar a estudiar Reflexologia podal, que em permetia utilitzar les meves mans, i respectar i potenciar les capacitats del propi organisme. Una bona amiga em va parlar de l’Àngeles Hinojosa i vaig decidir conèixer el Mètode de reflexologia podal infantil. Em va robar el cor la idea de transmetre aquesta fantàstica eina a tots els pares i mares, per contribuir a l’autonomia en la salut i al reconeixement de les capacitats del nostre cos.

El Touch for Health em va permetre entendre que les experiències que vivim estan albergades en el nostre cos, i que alliberant-les, i donant-los-hi espai, ens permeten canviar la forma de veure i actuar.

L’Alliberació del Pericardi va arribar de la mà de la meva germana, i l’Oriol Gascón en va ser el mestre. Vaig aprendre a sentir el moviment del nostre cos, a escoltar-me i sentir-me profundament. I a alliberar-te per que puguis escoltar-te.

Estar al part d’una amiga, a casa, experiència que recordaré sempre, em va empènyer a voler saber més i més sobre l’embaràs, la gestació, el part, el postpart… i vaig anar-me formant amb diferents mestres, i escoles. Així que reflexologia podal per l’embaràs i doula són altres formacions que van complementant qui sóc. I les meves formacions i experiències continuen i continuen…

Una de les meves passions és transmetre el que sé, i acompanyar-te en el teu moment, i per això les sessions de reflexologia podal infantil, i les d’acompanyament a la paternitat i maternitat. Espero que ens hi trobem algun dia.

 

Formació

Biòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002)
Formada en Reiki I i II (2001 i 2003)
Reflexologia podal i holística a ISMET (2008)
Educadora de reflexologia podal infantil mètode Àngeles Hinojosa (2009)
Dietètica Naturista i Oriental amb Olga Cuevas (2009)
Touch for Health (2010)
Curs de PNL amb Bernardo Ortín (2010)
Reflexologia podal en l’embaràs, part i postpart Mauricio Kruchik (2012)
Curs de Dietètica i nutrició en embaràs i postpart a IES Roger de Llúria (2012)
Osteopatia Bioenergètica cel·lular amb Oriol Gascón (2012)
Doula, formada amb Mares doules i Marenostrum (2013-2014)
Membre del projecte Espai Vida, sentir, gaudir i viure la maternitat (des del 2013)
Curs monogràfic sobre neonatologia Nils Bergman (temas de vanguardia 2014)
Membre de Edireflex des de gener de 2014
Curs de reflexologia podal Infantil amb Bibiana Carrasco (2014)