Maura Aragay

Reflexologia podal // Alliberació del pericardi // Touch for health

peus adults reduida     Reflexologia podal per adults   

¬†En els peus hi trobem els reflexes de tots els nostres √≤rgans, en un mapa ¬†de ¬†punts, for√ßa prec√≠s. Fent un massatge a aquests punts aconseguim un ¬†efecte relaxant, alliberem tensions, afavorim el drenatge de les toxines ¬†acumulades, facilitant ¬† ¬† ¬†les funcions de cada un dels nostres √≤rgans i ¬†afavorint-ne l’√≤ptim funcionament.

Cerquem restablir l’equilibri de la persona a tots nivells, amb una actitud ¬†activa i conscient per part del que rep. En un espai d’intimitat, respecte i ¬†seguretat on l’escolta i empatia contribueixen¬†al benestar de la persona.

Adequada per: Acompanyar processos de depuraci√≥, durant una malaltia i abans i despr√®s d’una operaci√≥. Migranyes, cefalees, ci√†tica i dolors musculars aguts.¬†Acompanyar malalties cr√≤niques millorant les condicions i la simptomatologia (artritis reumatoide, esclerosi m√ļltiple, diabetis…).¬†En etapes d’estr√®s i ansietat, per equilibrar el sistema nervi√≥s i endocr√≠. Per desajustos hormonals (menstruacions irregulars, doloroses, ovaris poliqu√≠stics) i per facilitar la concepci√≥.

embarassada panxa amb fons treballant 

   Reflexologia podal per la concepció, embaràs, part i postpart

L‚Äôembar√†s √©s una etapa de la vida especial, √ļnica i delicada, en la que la dona es troba ¬† ¬†oberta, receptiva, vulnerable, en transformaci√≥ emocional i f√≠sica… i en la que dedica ¬†gran part de la seva energia a crear un √©sser. √Čs una etapa en que √©s important cuidar-se ¬†i deixar-se cuidar. La reflexologia √©s una eina que aporta benestar emocional i f√≠sic, ¬†ajuda a drenar, permetent desenvolupar les funcions neurofisiol√≤giques en √≤ptimes ¬†condicions, i ajuda a connectar amb el moment i les nostres necessitats (a vegades, el ¬†dia a dia, ens fa oblidar que hi ha un √©sser dins nostre que creix, percep, sent…).

Adequada per: Prevenir i tractar estrenyiment, morenes, ci√†tica i dolors d’esquena. ¬†Afavorir ¬†l’equilibri hormonal per evitar o disminuir v√≤mits i n√†usees matinals.¬†Pal¬∑liar ¬†l’edema (cames inflades), voltar el nad√≥, afavorir l’activaci√≥ del part. Afavorir la recuperaci√≥ postpart. Induir un estat de relaxaci√≥ profunda i benestar, disminuint l’angoixa i l’estr√®s.